Focus op groene
 infrastructuur

Verlichting

Misschien heb je ze wel eens gezien. Zo niet, dan ga je ze in de toekomst veel zien. We hebben het over duurzame verlichting. Dit komt in verschillende vormen, soorten en maten. Ze werken duurzaam (vaak op zonne-energie) en zijn ook nog eens vervaardigd uit duurzaam materialen. Zo scoor je een win-winsituatie.

Belangrijke verlichting
Verlichting is een element dat niet weg te denken is. Zo moeten bijvoorbeeld wandelpaden bij hotels, op campings en bij bejaardentehuizen continu (kunnen) worden verlicht. Deze paden worden namelijk bijna 24/7 gebruikt. Tevens zal een verlicht pad ook veiliger zijn als het gaat om ongenode gasten.

Daarnaast zal het ook een upgrade zijn als het gaat om de visuele aantrekkelijkheid van de omgeving. Door de juiste uitvoering te kiezen, die helemaal aansluit bij jouw omgeving, zal duurzame verlichting een extra luxe en mooie sfeer geven.

Zo duurzaam mogelijk
Maar wat maakt duurzame verlichting nou perse zo goed? Natuurlijk heb je geen continue stroomkosten, omdat je zonlicht opvangt en gebruikt. Daarnaast houd je dit licht vast, waardoor je ook op donkere dagen verlichting hebt zonder stroomkosten. Een derde voordeel is dat de verlichting duurzaam gefabriceerd is, waardoor deze nog jarenlang meegaat. Ook in kosten scheelt het omdat je eenmalig een investering doet, die zich terugbetaalt in het uitblijven van onderhoudskosten.

Wat doet dbg Infra met duurzame verlichting?

Voorbereiden, installeren, aansluiten en afwerken. Ingewikkelder dan dat wordt het niet. We vragen jou naar je wensen en eisen. Dan maken we een plan. Samen beslissen we.

Dan gaan we aan de slag. dbg Infra regelt al het voorbereidingswerk. De infra wordt opengehaald waar nodig. Vervolgens installeren we de verlichting, die we ook aansluiten. Wanneer alles werkt, werken we de opengehaalde infra netjes af.

Met dbg Infra houd je alle werkzaamheden binnen één specialistisch bedrijf. Wel zo prettig, toch?

Inspiratie bekijken?

Groene infra is niet alleen het realiseren van verlichting. Kijk hieronder voor meer inspiratie.

Duurzame infra
Parkeerplekken met groene oplossingen om water vast te houden.
Groene infra met laadpalen
dbg Infra verzorgt het bestratingswerk en het grondwerk.
Laadplein met overkapping
Supermoderne oplossing met zeer efficiënte, duurzame methoden.
Straatmeubilair
Parkbanken, picknickbanken, boombanken, afvalbakken en meer.
Vorige slide
Volgende slide

Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een gesprek aan!

Of neem direct contact op!

Harmen Jan van Gelder (bedrijfsleider)
staat klaar om je verder te helpen.