bouwen
aan mobiliteit

Expertises

Expertises

Het bieden van een totaaloplossing, dat is ons doel. Daarom denkt dbg infra graag in een vroeg stadium mee over oplossingen. Projecten voeren wij daarom ook volledig uit. De constante factor in onze aanpak is innovatief, persoonlijk en oplossingsgericht. Met een compact team is dbg infra in staat snel van idee tot uitvoering te komen. De kracht van dbg infra zit in de combinatie denken en doen. Onze experts weten vragen te vertalen in praktische en vernieuwende oplossingen, die worden uitgevoerd door ons team van uitvoerders.

Ondergronde infra

Onze opdrachtgevers gunnen infrastructurele opdrachten al sinds het begin van ons bestaan. In de loop der jaren hebben wij ruime ervaring opgebouwd. De opdrachten die wij aannemen en uitvoeren variëren van kleinschalig tot complex. Denk aan nieuwe stedelijke gebieden bouwrijp maken, element verharding aanbrengen, rioleringen aanleggen, complete wegen verleggen.

Onze machines en mensen zijn zo ingericht dat wij ook de ondergrondse infra voor u kunnen verzorgen. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren alle voorkomende rioleringswerkzaamheden. Van het aanleggen van het hoofdriool en drainage tot en met de huisaansluitingen. Zomaar een greep uit de projecten die wij realiseren bij dbg infra

Grondwerk

Grondwerk vereist vakmanschap. Wij beschikken over de kennis en het juiste materieel om alle type grondwerken efficiënt uit te voeren. Wij ontgraven, leveren en verplaatsen grond, grind en zand, maar voeren dit zonodig ook af. Van ontwerp, (graaf)vergunning en graafwerkzaamheden, tot het verwijderen van oude leidingen, het totale pakket.

Wij zorgen voor korte lijnen met de opdrachtgever, zijn oplossingsgericht én vakkundig. 
Grondwerk legt immers de basis voor de overige werkzaamheden en is bepalend voor het eindresultaat!

 

Elementenverharding

Het aanbrengen van goed straatwerk is vakmanschap. Wij zijn jarenlang actief op het gebied van het (machinaal) aanbrengen van verschillende soorten elementenverhardingen. Door de innovatieve werkwijze verlichten wij de fysieke belasting van de medewerkers. Zo werken wij dus volgens de juiste normen en regelgeving.  Daarnaast zijn wij door verschillende instanties gecertificeerd.

Doordat wij een erkend leerbedrijf zijn, leiden wij onze leerlingen op waardoor zij alle kneepjes van het mooie vak meekrijgen!

DRIP

Wij plaatsen dynamische informatiepanelen met duidelijke verkeersinformatie, reistijden, en parkeerverwijzing langs wegen. Door toepassing van kwalitatief hoogwaardige leds met unieke voorzetoptieken is de zichtbaarheid optimaal. Dit is gunstig voor het stroomverbruik en de onderhoudskosten. De aansturing kan via eigen software of via de verkeerscentrales.

 

Wildwaarschuwingssystemen

Virtueel Hekwerk is een zeer succesvol en intelligent wildwaarschuwingssysteem dat aanrijdingen met wild met 90% verminderd zonder dat het WILD in zijn vrijheid wordt beperkt.

Geen gaten in de grond met een aluminium rooster. Deze vernieuwde vorm van wildroosters zijn razend populair. Paaltjes met een sensor herkennen het aankomend verkeer, waardoor een licht- en geluidsbarrière wordt opgezet. Dit schrikt de dieren af en voorkomt dat ze oversteken. Het is inmiddels een duurzaam en bewezen systeem dat in steeds meer natuurlijke omgevingen wordt toegepast. Bovenstaand kunnen wij voor u verzorgen. 

Groenvoorzieningen

Van een landelijke, moderne of parkachtige tuin, tot het aanbrengen van heesters. Wat uw wensen ook zijn op het gebied van groen, wij realiseren het voor u. Wij zijn gespecialiseerd in het aanplanten van groen. Wij houden tevens rekening met duurzame en kwalitatieve oplossingen, zodat u nog jarenlang kunt genieten van het resultaat.

 

Opdrachtgevers

Contactformulier