Focus op groene
 infrastructuur

Expertises

Expertises

Duurzame infra is de expertise van dbg Infra. We bieden een totaaloplossing. Zo hebben we specialisten in grond- en straatwerk, en op het gebied van elektra. Verduurzamen is de toekomst. Daarom pakken wij het graag in één keer goed aan. We denken als specialisten graag mee met onze opdrachtgevers. We omschrijven onszelf als innovatief, persoonlijk en oplossingsgericht. 

Groene Infra

Infraprojecten zijn niet langer alleen beton, tegels en straten. Met verduurzaming in acht genomen, bedenken we toekomstbestendige oplossingen. Met z’n allen de groenere kant op. Zo realiseren we parkeerplekken waarbij via een speciale constructie regenwater wordt vastgehouden. Of zorgen we voor grasstroken bij straten en stoepen zodat het water op een natuurlijke manier kan doorstromen.

Met onze specialisten in grondwerk en duurzame oplossingen, combineren we de krachten en realiseren we projecten die zowel betrouwbaar, effectief en durabel zijn, als mooi voor het oog.

Laadpleinen

Elektrisch laden is en wordt een nog groter onderdeel van onze samenleving. Bij bedrijven en op speciale locaties ontstaan laadpleinen. Op deze plekken zijn meerdere laadpalen geclusterd geplaatst. Omdat het aantal elektrische en hybride auto’s blijft toenemen, zal ook één laadpaal veelal niet meer voldoen.

Om aan de stijgende vraag naar elektrisch laden te voldoen, worden laadpleinen geplaatst. Onze expertise. We regelen het grondwerk, verzorgen de installatie en aansluiting, en werken de projectlocatie grondig en netjes af. Zo vind je in dbg Infra een complete totaalpartner op het gebied van duurzame infra.

Duurzame buitenverlichting

Verlichting is cruciaal voor bepaalde projecten. Bijvoorbeeld wandelpaden, opritten bij vakantieparken of paden bij scholen, universiteiten, begraafplaatsen, verzorgingstehuizen of hotels.

Elk moment moet op deze verlichting vertrouwd kunnen worden. Een duurzame oplossing ligt dus voordehand. Deze haalt energie uit zonlicht en slaat deze efficiënt op voor als het bewolkt is.

dbg Infra regelt het grondwerk, de installatie, de aansluiting en de afwerking. Zo functioneren wij als totaalpartner in duurzaam.

Straatmeubilair

Duurzaam straatmeubilair is een grote expertise van dbg Infra. Parkbanken, zitbankjes, boomroosters, afvalbakken en andere elementen. Met duurzaamheid in het achterhoofd worden deze geplaatst door onze specialisten. 

We denken met u mee hoe deze elementen op een toekomstbestendige en groene manier in het bestemmingsplan kunnen functioneren. De realisatie wordt tevens volledig verzorgd door dbg Infra.

Opdrachtgevers

Contactformulier