bouwen
aan mobiliteit

Over ons

Over ons

Meer dan 20 jaar ervaring
Dbg infra is opgericht door Gerhard den Boon. Hij zette eind jaren ’90 de eerste stappen in de infra. Begonnen als eenmanszaak in Wapenveld, maar al gauw werd het bedrijf G.G. den Boon Projectbestratingen B.V. opgericht. In de loop der jaren groeide het bedrijf verder van een lokale onderaannemer voor straatwerk naar een landelijk opererend infrabedrijf met meer dan 35 medewerkers.

Uw betrouwbare hoofdaannemer
Met de oprichting van dbg infra zijn wij in de volgende fase aanbeland. Deze bedrijfsnaam sluit beter aan wie wij zijn. Een betrouwbare hoofdaannemer voor uw infrastructurele projecten waarbij modern materiaal kan worden ingezet. Ook wij zitten niet stil. Wij hebben ons volop doorontwikkeld en blijven in beweging om met ons team mooie resultaten neer te zetten in de infra.

Nieuwe projecten bieden nieuwe kansen en vragen nieuwe uitdagingen van de organisatie. Niet alleen in het veld, maar ook op kantoor is de professionaliteit daarom flink verstevigd. We laten graag zien waar we voor staan en waar we voor gaan. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Certificeringen

Referenties

Contactformulier